Trupul neinsufletit al "Printului" a ramas intreg weekend-ul pe stadionul care i-a fost casa, la capataiul sau ajungand mii de oameni, in frunte cu presedintele Traian Basescu .Astazi, Dobrin va fi inmormantat
"Printul din Trivale" a fost depus sambata dimineata la loja stadionului "Nicolae Dobrin" din Pitesti, arena pe care a aratat de sute de ori magia sa, si acolo va ramane pana astazi la pranz, cand este prevazuta ceremonia de inmormantare.

Mii de oameni, din toate colturile tarii, au ajuns in acest weekend la Pitesti, pentru a-si lua ramas bun de la Nicolae Dobrin, rapus vineri, la varsta de 60 de ani, de un cancer pulmonar. Au fost oameni simpli, dar si din fruntea statului, au fost jucatori si antrenori ai echipelor din Liga I care au avut drum prin zona, a fost chiar si galeria Stelei, revenita de la Cluj. Sambata, lotul Daciei Mioveni a trecut pe la capataiul lui Dobrin, iar antrenorul Sorin Cartu a fost protagonistul unui gest emotionant: i-a pupat mana "Printului din Trivale" si i-a soptit "Ramai cu bine, Gicule!". Sambata noaptea, pe arena lui FC Arges s-a oprit si lotul Universitatii Craiova, revenit de la Galati, jucatorii si antrenorii aprinzand lumanari si punand flori langa sicriul lui Nicolae Dobrin. Ieri dimineata, la catafalc s-a oprit si presedintele Traian Basescu, cel care a adus familiei decoratia "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler, una din cele mai mari distinctii ale statului roman, pe care i-o conferise vineri, la putine ore dupa deces. "Dobrin a fost singurul fotbalist care a jucat cu sufletul. A pus atata suflet, incat ne-a dat la toti cate putin. Cand a mai ramas cu sufletul cat a mai ramas, l-a luat Dumnezeu la el", a comentat presedintele Romaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.