Italianul de pe banca tehnica a lui Dinamo, Walter Zenga, n-a fost multumit cu egalul scos pe teren propriu in fata celor de la Poli Timisoara. Tehnicianul “cainilor” a recunoscut ca echipa ar fi putut cistiga partida daca fotbalistii sai nu si-ar fi pierdut luciditatea in fata portii aparate de Marius Popa.

“A fost un joc disputat si poate am fi meritat victoria dupa ocaziile avute”, a comentat italianul.

“Cei de la Poli au avut mare noroc. Ne-a lipsit precizia in anumite faze”, a concluzionat Zenga. Oficialii timisorenilor au contestat dur arbitrajul lui Hategan, reprosand in special eliminarea capitanului Dan Alexa.

“Daca am fi jucat 11 la 11 am fi castigat. Arbitrul i-a dat inutil primul galben, apoi putea sa dea si adversarilor trei, insa nu le-a mai dat. Din cauza acestui arbitraj toata lumea a fost nervoasa”, a explicat Dusan Uhrin jr.

Alexa a recunoscut faptul ca se astepta sa vada al doilea galben pana la finalul jocului, dupa ce a reusit sa-l primeasca pe primul in minutul 1 al partidei: “Era inevitabil sa iau rosu la cum decurgea jocul”.

Dinamovistii vor sa uite repede egalul de acasa cu Poli si sa-si concentreze atentia supra meciului din etapa viitoare, contra Unirii Urziceni. Pentru a-si lua toate masurile de precautie, Zenga si-a trimis secundul la meciul pe care echipa manageriata de Mihai Stoica l-a disputat cu Pandurii. “Va fi greu cu Unirea. Probabil Dan Petrescu a invatat ceva de la mine”, apus antrenorul “cainilor”.

Alexa s-a scuipat cu fanii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo nu i-au iertat lui Dan Alexa faptul ca a dat echipa din soseaua stefan cel Mare pe rivalii banateni de la Poli Timisoara. Revenirea mijlocasului in “Groapa” a fost primita cu huiduieli de suporterii “cainilor”, care l-au injurat pe fotbalist pe tot parcursul meciului.

De altfel, in momentul in care acesta a fost eliminat si se indrepta spre cabine, fanii de la tribuna a doua au intetit huiduielile la adresa lui. Alexa a ripostat, scuipand in directia lor, apoi spiritele s-au calmat in momentul in care jucatorul a intrat pe tunelul ce duce la cabine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.