Carmen Branisteanu a fost numita ieri presedinte interimar al Federatiei Romane de Baschet, preluand postul lasat vacant de Ioan Dobrescu, cel a care detine functia de secretar general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. In cadrul Adunarii Generale a FRB de ieri s-a decis ca Branisteanu, manager in cadrul aceluiasi for, sa conduca pana la alegerile programate pe data de 7 iunie.

"Domnul Dobrescu a renuntat pentru ca nu mai are timp suficient sa se ocupe de problemele federatiei. In plus, cred ca era vorba si de o incompatibilitate de functii. Adunarea Generala a stabilit ca alegerile, care trebuiau sa se desfasoare pana in luna noiembrie, sa aiba loc pe 7 iunie. In termen de 15 zile trebuie depuse candidaturile pentru functia de presedinte", a declarat Carmen Branisteanu.

Presedintele interimar al FRB a precizat ca intentioneaza sa-si depuna candidatura la presedintia forului national de baschet. "Mi-am propus sa candidez, i-am spus si domnului Dobrescu, care ma sustine. Am fost si pana acum manager al federatiei, asa ca nu sunt straina de acest domeniu. Pana acum nu am mai auzit alte persoane care ar dori sa candideze", a spus Branisteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.