Gica Popescu nu rateaza nici o ocazie sa-l "intepe" pe Victor Piturca. Cei doi s-au aflat in tabere diferite in conflictul izbucnit in 1999, la precedentul mandat al lui Piturca la echipa nationala. Dovedind, ca si acum, lipsa de tact in relatia cu jucatorii, Piturca facuse atunci citeva declaratii care i-au deranjat pe liderii nationalei. In urma cu sase ani, de partea lui Popescu erau Gica Hagi si Dan Petrescu, carora, ulterior, li s-a alaturat Mircea Sandu, care a decis, intr-un final, sa sacrifice antrenorul. Gica Popescu l-a urecheat luni seara pe selectioner, pentru formula de echipa trimisa in teren la meciul din Giulesti.

"La partida cu Olanda, antrenorul nationalei a spus ca i-a folosit pe Ogararu si Petre Marin pentru a da o mai mare omogenitate apararii. N-am inteles cum vine chestia cu omogenitatea! Daca s-ar fi luat in considerare acest criteriu, logic ar fi fost sa joace Contra si Rat, nu Ogararu si Petre Marin. Contra si Rat joaca de doi ani impreuna cu Chivu la nationala, deci ar fi fost mai omogeni decit Ogararu si Marin", a declarat impresarul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.