Dupa sase ani, Oltchim Rimnicu Vilcea va readuce handbalul romanesc, duminica, in grupele celei mai importante competitii intercluburi. Adversara va fi favorita la trofeu, Viborg.
Dupa sase ani, handbalul feminin romanesc este reprezentat din nou in grupele Ligii Campionilor. Oltchim Rimnicu Vilcea debuteaza duminica in grupa D a competitiei impotriva danezelor de la Viborg HK, una dintre favoritele la trofeu.

Meciul, programat duminica la ora 16.50 in Sala Sporturilor “Traian” si transimis in direct de Sport.ro, va fi arbitrat de francezii Gilles Bord si Olivier Buy. “Viborg este o selectionata multinationala, cu patru internationale daneze, trei germance, trei norvegience, o romanca, o chinezoiaca si o sirboaica. Pentru noi, important va fi jocul colectiv, viteaza de joc si reactia handbalistelor la ceea ce am pregatit din punct de vedere tactic. Imi doresc victoria, m-ar bucura sa fie una clara, de la trei goluri in sus. Jucam cu echipa considerata principala favorita la Liga Campionilor din acest an'', a declarat antrenorul Oltchimului, Gheorghe Tadici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.