Derby-ul etapei se joaca dupa un scandal de o saptamana legat de capul in gura pe care i l-a aplicat fundasul colegului sau Emil Dica. Si ieri, Ioan Andone a vorbit mai mult despre nesanctionarea lui Constantin decat de meciul de maine seara.
Rapid si CFR Cluj sunt singurele echipe neinvinse in acest campionat, iar maine seara ele se infrunta in Giulesti. Mai important decat meciul a fost disputa dintre cele doua cluburi in toata aceasta saptamana, dupa ce clujenii au solicitat FRF suspendarea lui Marius Constantin, care i-a dat un cap in gura colegului sau Emil Dica in timpul meciului Poli Iasi - Rapid. Comisia de disciplina a clasat cazul joi, insa Andone a continuat si ieri pe aceeasi tema, ardelenii dorind cu ardoare ca, la intalnirea directa cu giulestenii, acestia sa nu poata alinia doi fundasi titulari (Sapunaru este deja suspendat). "Pentru Copos fotbalul este un hobby. Il comenteaza ca pe un hobby. Dar nu se face ce a facut el. Merge patronul la Comisia de Disciplina sa impresioneze, se pupa cu Dica acolo... E teatru", a comentat Andone prezenta lui Copos la comisie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.