Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat luni ca are incredere in persoanele din anturajul sau care i-au spus ca l-au vazut pe antrenorul formatiei FC Barcelona, Frank Rijkaard, discutand cu arbitrul Anders Frisk la meciul tur din optimile de finala ale LC.

Cotidianul Marca noteaza ca Mourinho, aflat in vizita in Israel, si-a manifestat "increderea oarba" in persoanele care sustin ca l-au vazut pe Rijkaard discutand cu Frisk. "Daca oamenii mei imi spun ca s-a intamplat acest lucru, pot sa ma folosesc de asta ca de un adevar, pentru ca nu pot lucra fara loialitate. Trebuie sa fiu alaturi de oamenii mei si sa cred in ei. Cum sunt loial oamenilor mei si cred in ceea ce imi spun, sunt implicat in ceva ce nu imi place. Dar nu pot fugi de aceasta responsabilitate, pentru ca am mereu incredere in oamenii mei", a spus Mourinho.

UEFA va incepe joi audierile dupa ce a deschis o procedura disciplinara impotriva clubului Chelsea, a managerului Jose Mourinho, a antrenorului secund Steven Clarke si a responsabilului cu securitatea, Les Miles, pentru declaratiile false facute dupa meciul cu FC Barcelona din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Pe de alta parte, Mourinho considera ca pentru el este obligatoriu sa antreneze nationala Portugaliei. "Exista un singur lucru obligatoriu pentru mine, sa fiu antrenor al nationalei Portugaliei", a spus Mourinho, care vrea sa mai antreneze inca 13 ani.

Tehnicianul echipei Chelsea nu doreste, in schimb, sa antreneze nationala Angliei. "Functia de selectioner al Angliei nu este pentru mine. In primul rand pentru ca aceasta este pe maini bune, iar apoi, cand Sven Goran-Eriksson va decide sa renunte sau cand federatia engleza va hotari ca este momentul ca Sven sa plece, cred ca functia de selectioner ar trebui ocupata de un englez", a spus Mourinho.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.