Internationalul Adrian Mutu a fost omul esential pentru Fiorentina si in primul meci din grupele Cupei UEFA, disputat joi seara la Villarreal si incheiat la egalitate, 1-1

Villarreal si Fiorentina s-au intalnit pe Stadionul El Madrigal intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri ale grupelor UEFA. Cele doua echipe se afla intr-un moment de gratie in Primera Division si Il Calcio, iar confruntarea a fost una extrem de echilibrata.

MOMENTE. Adrian Mutu a pasat decisiv la golul marcat de Christian Vieri, prin care Fiorentina a deschis scorul, dar a si marcat un gol anulat pe motiv de ofsaid. Gazdele au egalat cu doua minute inainte de final, prin Capdevila. In ciuda prestatiei foarte bune, Mutu ramane realist: “Nu ma gandesc la Balonul de Aur. Noi nu jucam in Liga Campionilor, ci in Cupa UEFA si trebuie sa o facem cat mai bine. Imi pare rau pentru egalul de la Villarreal, deoarece am jucat mult mai bine decat adversarii nostri”, a declarat jucatorul roman dupa meci.

APRECIERI. Mutu a fost considerat de intreaga presa italiana cel mai bun jucator de pe teren in partida din Cupa UEFA, fiind notat cu 7,5 pe linie. “Mutu a fost jucatorul de clasa din teren si a demonstrat din plin acest lucru. A jucat excelent, a dat pasa la golul lui Vieri si a inscris, dar reusita sa a fost injust anulata. Este omul care misca Fiorentina, jucatorul care munceste cel mai mult, un adevarat fenomen”, a scris site-ul goal.com. “Chiar daca nu a fost in zi de gratie, romanul a fost mare protagonist al meciului. De la el au plecat toate actiunile periculoase ale Fiorentinei. Si-a pus amprenta asupra jocului cu o pasa decisiva la gol si putea fi si mai sus daca arbitrii nu ii anulau un gol perfect valabil”, au scris cei de la violanews.com. Un alt site al fanilor, firenzeviola.it, a apreciat: “Regele Adrian a facut ca Fiorentina sa plece neinvinsa de la Villarreal”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.