Antrenorul dinamovist Ioan Andone i-a trimis vineri la echipa a doua pe fotbalistii Dorin Semeghin si Adrian Iordache. La vara, tehnicianul este decis sa-i indeparteze definitiv din lot pe cei doi. Fundasii au fost surprinsi recent in timp ce ieseau dintr-un bar, la ora 7.00 dimineata, iar fotografiile au ajuns pe masa conducerii de la club.

La Dinamo, Dorin Semeghin a devenit un caz. "Actele" lui de vitejie au depasit masura. Fundasul stinga a intrat cu masina intr-un hotel, s-a batut in cluburi si nu-si recunoaste copilul din flori. Nici Iordache nu este prieten cu disciplina. Stoperul a omorit cu masina un om, in timp ce se intorcea de la Pitesti, unde fusese la o petrecere. Semeghin, fundasul remarcat de Sir Alex Ferguson in dubla Manchester United-Dinamo, din Liga Campionilor, obisnuieste sa-si petreaca noptile in barul "La Manele", din Regie. Acesta este clubul preferat al jucatorilor din Soseaua Stefan cel Mare. Romica Buia, Claudiu Dragan si Claudiu Niculescu sint doar citiva dintre fostii sau actualii dinamovisti care si-au facut de cap aici, unde vin pentru a asculta manele, muzica preferata a dinamovistilor, si pentru a bea.

"Evenimentul zilei" a stat de vorba cu un bodyguard, care a acceptat sa-i faca o scurta caracterizare petrecaretului Semeghin: "El serveste doar sprit. Vinul si apa minerala sint cei mai buni prieteni ai lui. Nu se baga la tarii! Nu bea mult, dar, cu toate astea, se imbata repede! Nu tine la bautura!".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.