FRF publica si o scurta biografie a fostului fotbalist Nicolae Dobrin, despre care scrie ca a fost "unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a dat vreodata Romania".

"Dobrin a fost artizanul celor mai mari performante din istoria clubului pitestean, cucerirea celor doua titluri de campion national (1972 si 1979), ocupand, totodata, de doua ori locul 2 (1968 si 1978) si de trei ori locul 3 (1973, 1980 si 1981). FRF transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiei indoliate. Fotbalul romanesc este, de azi, mai sarac. Odihneste-te in pace, Gicule!", se mai arata pe pagina federatiei.

Managerul general al Universitatii Craiova Ilie Balaci, a declarat de asemenea ca decesul fostului mare jucator Nicolae Dobrin, este cea mai mare pierdere a fotbalului romanesc.

"Nu-mi vine sa cred. Cum? A murit Dobrin? E asa de greu sa vorbesc acum. Aveam 16 ani cand am fost convocat la nationala pentru prima data, iar el imi aduc aminte ca mi-a luat primul inel de aur. Eu nu aveam bani, iar el primea aur de la toata lumea fiindca era adorat. Intreg fotbalul romanesc intra in doliu. A fost cel mai mare jucator de fotbal pe care l-a dat aceasta tara, iar fara el vom simti cu totii un mare gol", a declarat Balaci.

Dobrin s-a stins din viata in aceasata dimineata, in jurul orei 7:20, iar disparitia sa a provocat o mare durere in lumea sportului romanesc.