Scandalul in care a fost implicata gimnastica feminina romaneasca in ultimele saptamani a scos la inveala amanunte despre viata amoroasa a sportivelor Catalina Ponor si Monica Rosu.

Revista Vip a aflat numele gimnastelor care au avut relatii cu sportivi ce locuiesc in hotelul "Sport" din Capitala, asa cum a afirmat cu ceva timp in urma antrenorul Octavian Belu. Declaratia a fost facuta dupa ce fetele noastre s-au aflat la un pas de a fi excluse din echipa nationala de gimnastica pentru ca s-au ingrasat si au "evadat" o noapte pentru a se distra. Astfel, publicatia amintita a descoperit ca multipla campioana Catalina Ponor a fost "cuplata" o scurta perioada de timp cu Cosmin Popescu, in varsta de 19 ani, proaspat intrat in lotul masculin de gimnastica.

Cosmin a confirmat relatia si faptul ca a petrecut Craciunul la Azuga alaturi de Catalina si familia acesteia. Pentru ca de la varsta de 18 ani ar fi foarte greu sa le interzici unor tineri sa se indragosteasca, antrenoarea Mariana Bitang a luat o decizie care le va bucura, cu siguranta, pe gimnastele noastre: daca ai atins varsta majoratului poti avea un prieten, iar cuplurile au voie chiar sa locuiasca impreuna.

Se pare ca perioadele lungi de cantonament si practicarea aceluiasi sport ii apropie pe componentii loturilor. Astfel, fosta multipla campioana Andreea Raducan a avut si ea o relatie, de lunga durata, cu un gimnast, Bogdan Orzata, fratele mai cunoscutului component al echipei lui Dan Grecu, Rares.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.