Posibila numire a lui Marius Lacatus in functia de antrenor principal nu este privita cu ochi buni de suporterii Stelei.

Daca Gigi Becali l-ar numi astazi sef peste echipa pe Marius Lacatus, fanii din Ghencea s-ar arata dezamagiti de mutare, din doua motive. Primul ar fi acela ca suporterii stiu ca Becali ar face asta doar pentru a-si spala imaginea, terfelita in urma scandalului cu Hagi, dar si de rezultatele echipei. "Incercarea are strategii politice la baza si nu ar conta prea mult pentru noi, suporterii", au scris "ultrasii", ieri, pe forumul galeriei. Al doilea motiv de refuz tine de valoarea antrenorului Lacatus. Idolul "ros-albastrilor" este vazut drept un tehnician mediocru, dar, atentie!, sub italianul Pedrazzini. "Ce a dovedit Lacatus, pina acum, ca antrenor?", este argumentul general al fanilor. Reactia lui Lacatus la zvonurile de ieri: "Nu este adevarat, Gigi Becali nu mi-a propus niciun post". Iata citeva dintre parerile fanilor:

-"De ce sa vina? Sa-l desfiinteze un dobitoc? Sa-i faca echipa un analfabet? Este mai bine ca Lacatus sa stea deoparte".

-"Il iubesc, dar ce a dovedit el ca antrenor? Mai repede il aducem pe Boloni, desi eu l-as lasa pe Pedrazzini pina la iarna, sa isi faca treaba".

-"Un insucces la Steaua, previzibil in clipa de fata, risca sa-i distruga cariera de antrenor (nu tocmai stralucita pina acum). Incercarea de a ridica statuie antrenorului mediocru Lacatus va fi un dezastru".

-"Proaspat demisionat de la una dintre echipele care fac umbra de pomana Ligii 1, Lacatus poate fi mai bun decit Hagi doar prin prisma mai marii experiente ca antrenor. Altfel, probabil ca Pedrazzini ii este cel putin egal din punct de vedere al valorii profesionale".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.