Nicolae Dobrin se lupta din nou pentru viata sa. Starea de sanatate a fostului mare jucator este critica, el fiind internat de ieri dimineata la Spitalul Judetean din Pitesti. Surse apropiate familiei sustin ca doctorii sunt rezervati in privinta sanselor.

Inevitabilul s-a produs ieri dimineata, cand Gicu Dobrin (60 de ani) a cazut la pat. I s-a recomandat sa nu mai vina la Bucuresti, unde facea tratament saptamanal, si sa ramana in Pitesti. A fost transportat la Spitalul Judetean, direct la sectia Terapie Intensiva.

Doctorii au fost rugati de familie sa nu dezvaluie aspecte din buletinul sau medical, insa informatiile privind starea de sanatate a legendei lui FC Arges au venit de la apropiati ai familiei. “Este grav. Nu e nimic de bine”, ne-a declarat Cornel Penescu, patronul pitestenilor, cel care a vorbit zilele trecute cu Dobrin.

Ieri seara a ajuns la spital si fiul fostului fotbalist, Danut, care a stat in permanenta in salon, alaturi de mama sa. Tot prieteni ai familiei ne-au dezvaluit faptul ca adevaratul diagnostic al lui Dobrin ar fi cancer in faza terminala. Aseara, la ora inchiderii editiei, Dobrin iesise din coma, dar se afla in stare critica.

Dobrin a suferit in ultimii doi ani mai multe operatii, cea mai recenta fiind in primavara, cand i s-a extirpat o parte din plamanul drept. De atunci, pitesteanul a urmat un tratament strict si a fost nevoit sa faca in mod regulat controale medicale.

In urma cu o saptamana, acesta a fost supus unor noi investigatii la Spitalul Militar din Bucuresti, unde medicii i-au confirmat faptul ca organismul sau nu raspundea corespunzator tratamentului si ca ar urma o perioada critica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.