Antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei, Nicolae Forminte, a declarat, pentru Mediafax, ca gimnasta Catalina Ponor s-a prezentat, ieri dimineata, la Izvorani, in cantonament si urma sa inceapa, aseara, un program “diferentiat” de antrenament.
“Catalina Ponor s-a prezentat azi (n.r. ieri) la Izvorani, dar inca nu a intrat in sala, pentru ca abia a apucat sa se cazeze si sa isi traga sufletul. Dupa-amiaza va parti-cipa la primul antrenament. Pentru inceput, se va antrena diferentiat, pentru ca sportiva trece printr-o perioada de readaptare la efort, dupa o pauza mai indelungata”, a precizat Forminte.

intrebat daca s-a luat vreo decizie in privinta locului unde se va antrena Ponor, dupa ce lotul national se va muta la Deva, Forminte a raspuns: “incepand din acest moment, Catalina Ponor face parte din lotul national, este un membru al lui si se va antrena acolo unde se vor pregati si restul gimnastelor”. Din lotul national de senioare al Romaniei, antrenat de Nicolae Forminte, fac parte Steliana Nistor, Sandra Izbasa, Daniela Druncea, Cerasela Patrascu, Aluissia Lacusteanu si Catalina Ponor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.