Dupa ce Marius Constantin l-a lovit in timpul meciului cu capul in figura pe Emil Dica, patronul Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, ca brasoveanul este un jucator deosebit, dar va pleca de la Rapid in cazul in care va mai face astfel de gesturi.

“Marius Constantin vine de la Brasov. A trait intr-un cartier in care a trebuit sa ramana lider. Eu il consider un jucator deosebit si cred ca nu l-a atins pe Emil Dica, altfel acesta cadea. Oricum, Marius Constantin va pleca de la Rapid daca va mai face gesturi urate la adresa coechipieri-lor sai”, a declarat patronul echipei din Giulesti.

Daca ar fi evoluat in campionatul englez, fundasul Rapidului ar fi fost arestat imediat, la vestiar, dupa acel gest. “Am baut ieri un ceai impreuna cu Emil Dica. E un copil special, deosebit. Dica iubeste Rapidul si nu va parasi echipa”.

Referitor la memoriul prin care CFR Cluj solicita suspendarea lui Marius Constantin la meciul care va avea loc duminica, in Giulesti, Copos , foto stanga, a spus ca ar fi impotriva spiritului alb-visiniu. “Pe cei de la CFR Cluj i-am considerat fraieri, dar ne dezicem de ei.

Desi sunt CFR-isti ca si noi, desi au aceleasi culori cu cele ale Rapidului, suntem obligati sa ne dezicem de ei din cauza comportamentului pe care il au. Nu acesta este spiritul alb-visiniu. Daca sunt buni, sa castige pe teren, nu sa se foloseasca de tot felul de tertipuri. Cu asta am spus tot!”, a declarat boss-ul din Giulesti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.