Conducerea clubului Universitatea Craiova a inaintat la FRF o adresa prin care reclama gruparea Pandurii Targu-Jiu ca nu a trimis banii rezultati in urma incasarilor de la meciul direct din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.
"Noi am cumparat pentru acel meci 1.000 de tichete cu banii jos, dar in tribune au fost aproape 8.000 de spectatori. Regulamentul spune clar ca in meciurile de Cupa Romaniei, dupa scaderea cheltuielilor, se impart banii ramasi. Ei, nici pana in acest moment, la aproape o luna de la meci, nu au trimis niciun semnal in acest sens. De aceea ne-am adresat comisiilor, urmand ca astazi sa ne intalnim la FRF", a declarat directorul sportiv al Universitatii Craiova,Vlad Rosca. inaintea meciului din Cupa Romaniei, disputat la Targu-Jiu si castigat de Pandurii cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, oficialii celor doua cluburi s-au contrat, craiovenii dorind sa joace pe teren neutru, in timp ce gorjenii au refuzat categoric aceasta cerere.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.