Asa au explicat sefii Rapidului capul in gura aplicat de Marius Constantin coechipierului sau Emil Dica in timpul meciului cu Poli Iasi. Cei doi jucatori s-au impacat dupa ce fundasul i-a cerut scuze ex-pitesteanului.

Dica a renuntat la ideea de a mai parasi echipa din Giulesti, insa Constantin va fi amendat pentru gestul sau necugetat, conform Regulamentului de Ordine Interioara.

“Cel mai important lucru este ca situatia s-a clarificat. Emil Dica va ramane la Rapid, nu se mai pune problema ca el sa plece. Este jucator profesionist si va continua sa evolueze la noi”, a punctat antrenorul clubului de sub Podul Grant, Mircea Rednic.

Acesta a povestit ca “agresorul” i-a cerut scuze mijlocasului pentru capul aplicat in plina figura: “Cine greseste, plateste, indiferent de nume. Marius l-a rugat pe Emil sa-l ierte pentru ceea ce a facut. E si el constient ca a gresit fata de Emil si fata de intreaga echipa. A explicat ca a fost un moment tensionat si nu s-a putut controla”.

Rapidistii nu au scapat de probleme, desi au rezolvat situatia conflictuala dintre Dica si Constantin. Mijlocasul Costin Lazar s-a accidentat din nou si le da batai de cap conducatorilor din Giulesti. El va lipsi de pe gazon trei saptamani, in urma entorsei suferite in timpul partidei cu Poli Iasi, din etapa trecuta, castigata de bucuresteni cu scorul de 2-0.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.