Echipa lui Gigi Becali a pierdut la limita, 2-1, la Sevilla, pe terenul pe care in urma cu 21 de ani, o alta Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni.

Istoria poate fi si scurta, daca nu stai bine in ghete si te gandesti mai mult la ceasurile scumpe pe care le-a cumparat Becali pentru o victorie mare la Sevilla. Sau pentru biletul de 300 de mii de euro, care nu s-a dovedit deloc castigator.

Dimpotriva! Doar un flit si jumatate la ideea ca o echipa construita din ambitiile finantatorului, din care nu a lipsit Surdu, poate castiga acolo unde FC Barcelona sau Real Madrid au de obicei mari probleme.

E adevarat ca atunci cand Sevilla deschide scorul din 3 pase (Kanoute, 5), si cand il majoreaza (L. Fabiano, 17) e greu sa te mai gandesti la orgolii.

La patron, la ceasurile lui, la faptul ca mai mult ca sigur iti risti postul daca schimbi ceva. Ei bine, curajul s-a facut frate cu Pedrazzini si dupa iesirea jucatorilor de la cabine am vazut o alta echipa. Golul marcat de Ov. Petre (63) a restartat o echipa care timp de 45 de minute indurase o umilinta greu de inchipuit.

Pe rand, atat Sevilla cat si Steaua s-au aruncat ca doi tauri furiosi unul in altul. N-a fost nici corida, pentru ca a lipsit toreadorul, dar nici lupta dreapta, deoarece Fat-Frumos isi luase vacanta. Finalul a picat cand Sevilla uitase de biletul lui Becali si de un scor, pe care daca latifundiarul l-ar fi pariat invers ar fi castigat vreo trei milioane de euro!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.