Mircea Rednic este de parere ca fostul sau jucator, Andrei Margaritescu, nu va primi suma de 1.000 de dolari pe care i-o promisese in urma cu an.
La inceputul sezonului trecut, cand toate erau bune si frumoase pentru Rednic la Dinamo, i-a promis lui Andrei Margaritescu 1.000 de dolari, daca marcheaza intr-un meci oficial din afara careului. Mijlocasul dinamovist a inscris, duminica, la Targu Jiu printr-un lob superb de la 20 de metri.

“Aveam o intelegere cu el ca daca da gol din afara careului ii dau 1.000 de dolari, indiferent unde sunt. Dar nu cred ca o sa accepte. Eu i-am promis asta pe cand eram la Dinamo, iar acum sunt la Rapid”, a explicat Rednic. A fost un gol frumos daca el a vrut sa dea asa, dar pana la urma nici nu conteaza asta, important pentru el este ca a fost gol si ca prin aceasta reusita s-a castigat un meci. Cat am fost acolo, am avut acel pariu cu el. Oricum, i-am dat prima pentru golul pe care l-a marcat din preajma careului”, a declarat Puriul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.