Formatia din Ghencea, cu doua esecuri in doua meciuri disputate in grupe, isi joaca in aceasta seara (ora 21.45, PRO TV) ultimele sanse de a ramine in Liga Campionilor.
Steaua revine la Sevilla cu frinturi din acea seara magica din 1986, cu numeroasa comunitate de romani din Spania, dar cu 0 puncte in clasament dupa doua etape disputate in grupele Ligii Campionilor si cu mai proaspetele amintiri ale eliminarii din Cupa UEFA de catre gazdele din aceasta seara. Gigi Becali nu s-a mai implicat in alcatuirea formatiei, dar nu a lasat toata tactica pe mina lui Pedrazzini. Finantatorul Stelei mizeaza si de aceasta data pe ajutorul divin, el declarind intr-un pur limbaj laic ca a platit calugarii de la Muntele Athos sa se roage pentru victoria echipei sale. Nu a uitat nici de „razboinici“, carora le-a promis cite 30.000 de euro in cazul unei victorii.

Oficialii si jucatorii din Ghencea au avut declaratii optimiste, bazindu-se pe parcursul modest al fostei echipe a lumii in acest sezon. In plus, remarcati la nationala, dupa calificarea la Euro 2008, multi fotbalisti vor sa-si adauge file noi la cartea de vizita pentru obtinerea unor contracte avantajoase in strainatate. La traditionala sedinta de cumparaturi, jucatorii stelisti au fost recunoscuti de fani, cel mai solicitat la autografe fiind noul „rege“ al nationalei, Dorin Goian. „Goe, te rugam frumos sa dai un gol si sa-i bateti pe Sevilla“, i-au strigat fanii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.