Rapidistii Constantin si Dica s-au luat la harta la Iasi

Desi conduceau cu scorul 2-0, in partida cu Poli Iasi - Rapid, jucatorii giulesteni Marius Constantin si Emil Dica s-au luat la harta, cel de-al doilea primind, din partea coechipierului sau, un cap in gura. Internationalul rapidist i-a cerut scuze colegului la vestiar, insa Dica nu le-a acceptat.

Intreaga faza a fost povestita de fundasul iesean Cornel Buta, care a urmarit cea de-a doua repriza dupa banca si a vazut intreaga poveste. Jucatorul lui Poli Iasi, Cornel Buta, a explicat ca a urmarit de pe banca de rezerve intregul episod desfasurat intre Marius Constantin si Emil Dica. Fundasul a mentionat ca nu poate intelege comportamentul celor doi coechipieri.

“Eu am jucat la Rapid, dar era o alta atmosfera. Acum am ramas surprins cand am vazut ca Marius Constantin l-a lovit pe Emil Dica. Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva pe un teren de fotbal in Romania, ca doi jucatori din aceeasi echipa sa se bata intre ei! Faza s-a intamplat in ultimele minute de joc, la o lovitura libera in preajma careului lor. Marius Constantin i-a reprosat ceva lui Dica, acesta i-a raspuns, iar Constantin i-a aplicat un cap in figura colegului sau! Eu nu pot sa inteleg asemenea comportamente. E grav daca s-a ajuns ca doi coechipieri sa se bata pe teren, in-tr-un meci oficial!”, a aratat Buta.

"Problema lui Rednic e caracterul!"

Gigi Corsicanu, unul din liderii galeriei Rapidului, spune ca suporterii vor avea o discutie cu staff-ul tehnic al echipei giulestene in aceasta saptamana, prin care s-ar putea produce impacarea dintre ei si Mircea Rednic.

Lui Rednic nu ai ce sa-i reprosezi ca antrenor. A demonstrat ca este bun, insa mai trebuie sa ai si caracter. Declaratiile pe care le-a facut ne-au durut si nu am uitat. Jucatorii si antrenorii ar trebui sa inteleaga ca nu sunt permanenti la o echipa, precum suporterii. Trebuie sa fie atenti ce declara impotriva unei echipe. Vom avea o discutie in aceasta saptamana cu staff-ul tehnic si vom vedea ce se va intampla. Pana atunci nu am cum sa va spun daca ne vom impaca sau nu”, ne-a declarat liderul galeriei Rapid, care a protestat vehement la Iasi, afisand mai multe bannere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.