Dinamo a reusit o noua victorie cu Walter Zenga pe banca. Danciulescu si compania s-au impus, ieri, cu scorul de 1-0 la Targu Jiu si se mentin in grupul echipelor din fruntea clasamentului.

“Nu conteaza cu cat castigi. Important este sa joci bine si sa obtii cele trei puncte”, acesta este motto-ul di-namovistilor de la venirea antrenorului Walter Zenga. Antrenorul italian a obtinut la Targu Jiu cea de-a sasea victorie de cand a preluat echipa din soseaua stefan cel Mare, cu toate ca succesul de pe terenul lui Elfsborg a avut un gust amar. Margaritescu s-a obisnuit si el cu golurile de cand Zenga a preluat Dinamo.

Dinamo a invins cu 1-0 la Targu Jiu

Dupa reusita din partida de acasa cu Universitatea Cluj, China a inscris si in poarta ghanezului Dossey. Dupa Borcea, fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, ar trebui sa umble si el la contul sau din banca, care a mai crescut de la preluarea Rapidului. Puriul ii promisese mijlocasului tricolorilor ca ii va da 1.000 de dolari la fiecare gol marcat din afara careului.

O alta veste imbucuratoare pentru suporterii dinamovisti a fost, ieri si revenirea atacantului Claudiu Niculescu, care se accidentase in meciul tur cu suedezii de la Elfsborg. De partea cealalta, elevii lui Eugen Neagoe au aratat un joc foarte bun, la fel ca in partida cu CFR Cluj, insa nici Ilie Iordache si nici Stromajer nu au putut sa-i pacaleasca pe valorosii fundasi de la Dinamo.

Florentin Petre, eliminat in Bulgaria

Fostul capitan dinamovist Florentin Petre, foto dreapta, a primit un cartonas rosu in meciul pe care echipa sa, tSKA Sofia, l-a castigat sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Lokomotiv Plovdiv, in etapa a IX-a a campionatului Bulgariei. Petre a fost eliminat in minutul 90+3, pentru cumul de avertismente.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.