Selectionerul tricolorilor ar putea parasi nationala dupa terminarea preliminariilor Campionatului European din 2008.

Are doua oferte: una de la selectionata Elvetiei si alta de la Lens (Franta). Un raspuns final il va da la finalul acestui an

Victor Piturca este un antrenor al momentului. Nationala Elvetiei, dar si francezii de la Lens alearga dupa semnatura romanului. si colegii cotidianului britanic "The Guardian" il lauda si spun despre el ca este un om corect, care-si vede de treaba lui. Pariorii au aflat si ei de variantele lui Piti si au lansat o intrebare pe site-ul www.interwetten.com.

Daca inaintea Campionatului European din 2000, din Belgia si Olanda, Piturca a fost demis dupa un scandal in care au fost implicati si Hagi, si Gica Popescu, acum dupa actualele preliminarii, am putea ramane iar fara selectioner.

Numai ca, de data aceasta, ar putea pleca de bunavoie daca va accepta una din cele doua oferte pe care le are. Prima, si cea mai de seama, vine din partea Federatiei Elvetiene de Fotbal, una dintre cele doua tari care, alaturi de Austria, vor gazdui turneul final de la vara. Elvetienii au fost placut impresionati de parcursul fara cusur al tricolorilor din ultimul an, dar si de felul in care se comporta, in general, Victor Piturca, si i-au pregatit un contract in valoare de un milion de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.