Proaspat instalat in postul de vicepresedinte al clubului, Vasile Turcu isi ia in serios promisiunea, aceea de a moderniza stadionul "Dinamo".
Din retur, echipa va evolua pe arena "Florea Dumitrache", fosta "Victoria". "Prioritatea mea este sa incercam sa aducem cit mai repede imbunatatiri majore stadionului "Florea Dumitrache", pentru ca incepind din primavara viitoare, Dinamo va evolua acolo. Sper sa punem umarul si sa finalizam lucrarile cit mai repede. Eu voi fi un fel de sef de santier, voi supraveghea intreaga actiune, cu casca in cap si cizme de cauciuc in picioare, daca e nevoie, numai sa ducem la bun sfirsit acest proiect. Dupa aceasta faza urmeaza un alt pas: stadionul mare va intra in reparatii. Se va mari capacitatea, se va pune copertina, va fi partial acoperit. Astea sint doar citeva dintre schimbarile pe care intentionam sa le facem. Eu cred ca in proportie de 90 la suta, Dinamo va evolua in Liga Campionilor in sezonul viitor in Stefan cel Mare si nu vom mai fi nevoiti sa jucam prin alte parti", a precizat Vasile Turcu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.