Dincolo de declaratiile extrem de acide facute la adresa romanilor, iata ca vecinii nostri de la Sud de Dunare nu dezarmeaza si inca mai cred intr-un miracol, care sa culmineze cu accederea nationalei lor la Euro 2008.
Asta o spune insusi atacantul formatiei Tottenham, Dimitar Berbatov, care a marturisit ca reprezentativa tarii sale nu si-a pierdut speranta calificarii la turneul de anul viitor. “Normal, suntem suparati ca Romania a invins Olanda, dar trebuie sa recunoastem ca vecinii nostri au evoluat foarte bine dupa pauza si au castigat pe merit. Oricum, noi mai avem trei meciuri si vom face tot posibilul sa obtinem trei victorii. Eu raman optimist, mai ales ca in fotbal avem parte mereu de surprize, precum cea de sambata, de la Minsk, unde Luxemburg a invins Belarus cu 1-0”, a subliniat Berbatov pentru site-ul forului continental.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.