Luni seara, in studioul emisiunii "Nasul", de pe B1TV, marea glorie a fotbalului romanesc s-a dezlantuit. "Nu mai pot sa inghit, totul are o limita. Gata, am spus stop! Gigi denigreaza tot ce inseamna glorie la Steaua. Tot, tot, notati: Hagi, Lacatus, Iordanescu, Piturca, Balint, Lita Dumitru, Boloni. El a spus despre mine ca puneam rugina pe Steaua... Fals! Eu am adus glorie Stelei. El e cel care duce Steaua spre rugina, prin tot ce face: jigneste si umileste tot ce are Steaua mai bun. Profita de istoria Stelei. Toti care au facut glorie la Steaua au fost jigniti, dati afara. Stiti cine e Gigi Becali? Singurul patron din lume care le spune spectatorilor: 'Afara, n-am nevoie de voi!>>". Ieri, Gigi Becali a incercat sa-i raspunda lui Hagi, dar s-a facut prost singur. Intr-un fel, e scuzabil. Ciobanasul Gigi era bun la matematica, nu la romana. Luni seara, Hagi a readus in discutie lacomia lui Gigi Becali, dar si falsa credinta care-l conduce: "Va spun eu de ce se comporta Gigi astfel. Pentru ca are bani. La el, totul inseamna bani, pentru el conteaza doar banii. De asta am si ramas la echipa, dupa returul cu BATE Borisov (n.n. - meci in urma caruia Steaua s-a calificat in grupele UEFA Champions League). M-am gindit ca aducindu-i milioanele de euro, din cauza carora nici nu putea sa doarma noaptea, o sa se linisteasca. M-am inselat! Am intrat in grupe, ti-am adus 10 milioane, bani la care tii atit de mult. M-a folosit mereu. Stie sa se foloseasca de oameni, s-a adaptat foarte bine. Pomeneste de Dumnezeu, dar Dumnezeu e sus si o sa-l vada. Ce explicatii poate sa dea vizavi de Biserica, la cite a spus despre mine? Ce mai poate inventa?".

"Sa ma uite! Relatia nas-fin nu mai exista!"

In direct la emisiunea lui Radu Moraru, Gica Hagi a anuntat ca nu-l mai intereseaza nicio relatie de rudenie cu Becali. "Ce a fost intre mine si el, timp de 20 de ani, s-a terminat, gata! Definitiv! Relatia nas-fin? Nu mai exista! A stiut sa ma foloseasca si inainte si dupa 1989, insa ii transmit sa ma uite. Intr-o zi, o sa-l vada Dumnezeu. Ne cunoastem de 20 de ani, dar se pare ca eu nu l-am cunoscut. El stie mai bine de ce a facut-o, dar suta la suta a gindit-o dinainte. A facut asta fata de o persoana care i-a facut numai bine. I-am dat mai mult decit familiei mele, si inainte de 1989, si dupa. Spunea ca i-au dat lacrimile, la primul meu meci in Ghencea, cind intreg stadionul imi scanda numele. Erau lacrimi de crocodil. Juca teatru, un teatru ieftin, pentru ca el nu este uman", a continuat cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei.

"Neaga a jucat 10-11 meciuri si nu a tras un sut la poarta"

Tirul lansat de Hagi l-a vizat si pe Adrian Neaga, jucator care afirmase ca nu intelegea ce i se cerea pe vremea "Regelui" si din acest motiv a avut un randament mediocru: "Inainte sa vorbeasca, Rica sa se analizeze, pentru ca problema e la el. Cum adica nu ma intelegea? Zapata, Rada si Zaharia, care venisera de doua zile la echipa, m-au inteles perfect, iar el si altii mai vechi nu m-au inteles? Rica are nevoie sa se uite la el. Este talentat, dar nu a dat ce se astepta lumea de la el. A jucat 10-11 meciuri si nu a tras un sut la poarta. Sa se analizeze si sa se intrebe de ce un pusti ca Bicfalvi a dat cinci suturi la poarta, desi a evoluat doar jumatate cit a facut-o el, de ce Zaharia a dat cinci goluri si de ce Zapata a inteles in cinci zile ce sa faca, iar Rada la fel".

Hagi a semnat contractul dupa meciul tur cu Zaglebie

Hagi a semnat contractul cu Steaua la 40 de zile de la numirea in Ghencea. Becali n-a vrut ca machidonul sa semneze hirtiile pina cind echipa nu era calificata in turul III preliminar al UCL. Abia dupa ce Steaua a invins campioana Poloniei, Zaglebie, in mansa tur, tehnicianului i s-a pus in fata contractul, spre a fi parafat. Hagi a recunoscut totul, luni seara: "Contractul l-am semnat abia dupa meciul de la Zaglebie, s-a intirziat o luna si ceva, nu stiu de ce. Antrenor devenisem cind am plecat cu echipa in Austria, dar nu am semnat nimic atunci. Insa, Gigi a intrat in criza cind a vazut ca am calificat Steaua in grupele Ligii Campionilor. Voia, nu voia, Hagi trebuia sa ramina antrenor".

Becali: "Vor povesti jucatorii traiul lui cu Hagi"

Prima reactie a patronului din Ghencea a venit luni noapte. Pentru ca nu se astepta sa fie criticat intr-un asemenea hal, Becali n-a facut altceva decit sa-l jigneasca, din nou, pe fostul sau nas: "Am ramas mut, nu inteleg ce vrea. A zis ca am jucat eu teatru, dar nu mai bine ca el, acum. E frustrarea lui, acum, cind a vazut ce a reusit Piturca, iar el nu. Este disperat. A spus ca m-a ajutat toata viata. Poate ca eu l-am ajutat mai mult. Mi-a imprumutat in trecut 70.000 de dolari si i-am dat apoi teren care valoreaza acum sase milioane. E posibil ca in mintea lui chiar sa creada ce spune. A zis numai minciuni, aberatii, timpenii. O sa vorbesc cu jucatorii, o sa incerc sa fac o conferinta de presa cu absolut toata echipa, sa spuna fiecare ce imi ziceau mie. Vorbeste de autoritate si respect, dar el le-a luat respectul jucatorilor, cind ii jignea si le vorbea urit. O sa incerc sa aduc toata echipa la o conferinta de presa, sa spuna ce cosmar au trait. Acum m-a sunat si Adrian Ilie - care stiti ca a vrut sa plece din cauza lui, iar acum el zice ca a avut o relatie extraordinara cu Ilie - si mi-a zis ca e periculos ce face Hagi, ca vorbeste de jucatori, ii implica pe ei in acest scandal. Oricum, eu cu Hagi nu mai eram prieten de prin anii `90, nici nu ma mai chema la evenimentele de familie, ii chema pe altii, pe mine, nu".

"Hagi si-a gasit clientul prost". Bravo, Gigi!

Ieri, in jurul prinzului, latifundiarul din Pipera a anuntat: "Sa va uitati diseara (n.n. - aseara) pe B1TV si o sa vedeti voi adevarurile pe care trebuia sa le zica Hagi. Aseara, el a spus toate minciunile si aberatiile din lume. Pe ecranul televizorului, trebuia sa scrie "Minciunile si aberatiile lui Hagi". Din cauza lui, nu am putut sa dorm pina la 5 dimineata. Este frustrat si a vrut sa-si verse nervii pe mine. Care e problema ca nu mai vrea Hagi sa imi fie nas? Uite, incep sa pling, acum, ca nu-l mai am nas pe Hagi. A spus el ca Steaua nu e europeana. Pai, bai, Steaua este europeana datorita mie. De cind am venit aici, am doua calificari in Liga Campionilor si o semifinala in Cupa UEFA, in timp ce pe Dinamo si Rapid nu prea le-am vazut pe acolo". Gigi a incheiat cu o afirmatie plina de adevar: "Hagi si-a gasit clientul prost!". Intr-adevar!