Fostul antrenor al Stelei s-a declarat dezgustat de felul in care a fost tratat in Ghencea de catre Gigi Becali, pe care cumnatul sau, Gica Popescu, l-a numit "nebun" intr-un interviu acordat unui ziar olandez
Gica Hagi uita greu ce a patit in Ghencea si isi aminteste mereu cu mare dezamagire felul in care a fost tratat de catre Gigi Becali in scurtul sau mandat la Steaua, in vara/toamna acestui an, si mai ales de cum a fost fortat sa demisioneze. "Regele" a anuntat duminica seara ca ia in calcul chiar si renuntarea la o activitatea in fotbal si l-a aparat pe Ovidiu Petre, devenit tinta fanilor stelisti dupa ce a fost acuzat ca el ar fi complotat pentru indepartarea lui Hagi de la Steaua. In sprijinul fostului tehnician din Ghencea a sarit si cumnatul Gica Popescu.

Fara sa-i rosteasca numele lui Becali, Hagi a comentat la sport.ro din nou aventura sa in Ghencea, ajungand la concluzia ca a fost sabotat de patron inca din prima zi a colaborarii. "Eu am plecat din vestiar, sunt omul vestiarului, intotdeauna am respectat colectivul. Am avut un raport foarte bun cu Ovidiu Petre, nu cred in acele speculatii, daca au fost, sunt lucruri urate, dar eu nu cred, ci cineva a produs acele declaratii, sa manipuleze, sa-i bage pe altii la mijloc, nu sa aiba taria sa spuna: te dau afara, ci folosind alte metode, stricand un lucru bun care incepuse. A vrut sa-l strice, l-a stricat, a avut puterea s-o faca, bravo lui, se mai si mandreste cu ce a facut", a spus Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.