Becali ezita sa-l vinda pe eroul nationalei din cauza unei clauze potrivit careia clubul FCM Bacau ar urma sa primeasca 50 la suta din transferul jucatorului.
Victoria istorica a nationalei Romaniei contra Olandei, care ne aduce in proportie covirsitoare calificarea la Campionatul European din 2008, are un mare cistigator. Stelistul Dorin Goian a marcat golul carierei in poarta lui Stekelenburg si a devenit o afacere tot mai profitabila pentru patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Un singur impediment sta in calea finantatorului Stelei, element care l-a tinut si pina acum pe Goian departe de fotbalul occidental.

Chiar daca a avut constant oferte de la cluburi importante, cu sume de transfer pe masura, fundasul a ramas in Ghencea, retinut de o clauza inserata de fostul presedinte al lui FCM Bacau Dumitru Sechelariu potrivit careia clubul moldovean primeste 50 la suta din suma unui eventual transfer, dar nu mai putin de un milion de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.