Atacantul Adrian Mutu a declarat la Constanta, ca il bucura sa auda ca echipe mari ca AC Milan sau Real Madrid sunt interesate de serviciile sale, insa, a subliniat ca ar dori sa ramana la Fiorentina, formatie unde spune ca se simte apreciat.
"E prematur sa vorbesc despre acest lucru. La Fiorentina am gasit oameni care ma apreciaza, caldura, fericire, aveam nevoie de acest lucru. Sunt lucruri care ma fac sa evoluez la un nivel inalt si as vrea sa continui acolo. Bineinteles, ma bucur sa aud de interesul echipelor mari pentru mine. E cea mai buna perioada din cariera mea", a spus Mutu. Presa internationala a scris, in ultimele zile, ca de serviciile lui Adrian Mutu sunt interesate cluburi ca Manchester City, AC Milan, Real Madrid sau Olympique Lyon. Aceste echipe ar fi dispuse sa plateasca pentru Mutu intre 20 si 22 de milioane de euro si sa-i ofere romanului un salariu de 5 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.