Dupa ce a eliminat surprinzator Noua Zeelanda, reprezentativa Frantei incearca sa treaca si de Anglia pentru un loc in ultimul act al Cupei Mondiale de rugby.
Cele doua tabere debordeaza de optimism inaintea meciului de foc de pe cel mai mare stadion francez, Stade de France. Anglia si Franta vin dupa victorii impotriva celor mai mari rivale din emisfera sudica, Australia, respectiv Noua Zeelanda, astfel ca moralul jucatorilor este excelent. Partida va avea loc in aceasta seara cu incepere de la ora 22.00 si va fi transmis in direct de postul TVR 2.

Rivalitatea istorica de sute de ani dintre cele doua natiuni isi va consuma un nou episod, de data aceasta pe terenul de rugby al unei arene, Stade de France, cu o capacitate de 80.000 de locuri. Francezii nu pot uita ca in urma cu patru ani Anglia a umilit cu 24-7 selectionata cocosului galic, in semifinalele Mondialului australian. „Este unul dintre partidele pe care nu ti le poti scoate din cap


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.