Italianul neaga faptul ca ar fi incasat 184.000 de euro de la Rapid si spune ca sefii clubului sunt nebuni daca-i reproseaza lipsa de rezultate
Fostul antrenor al gruparii din Giulesti a reactionat dur dupa ce oficialii rapidisti l-au acuzat ca a castigat in trei luni suma de 184.000 de euro, mai mult decat R. Lucescu in trei ani (!), si ca n-a avut rezultate decat in meciurile cu echipele mici. Bergodi crede ca, dupa ce a fost indepartat miseleste de la conducerea tehnica, sefii din Giulesti vor sa-i strice acum si imaginea.

"Nu e adevarat ca am incasat 184.000 de euro de la Rapid! Am primit de la Rapid salariul pe patru luni. Cum sa primesc 184.000 de euro, cand contractul meu, pe intreg sezonul, este de 200.000 de euro? Cum e posibil? Si lipsesc opt luni din contract! A, ca au fost prime de victorie, este altceva. Daca baietii au castigat cu mine, e normal, e munca mea. Dar suma pe care au spus-o ei nu e adevarata. Ei incearca sa arunce cu noroi, sa imi murdareasca imaginea. Primele au fost bune pentru baieti in sezonul acesta. Eu am facut regulamentul de ordine interioara si a fost unul bun pentru toata lumea. E normal ca mancarea, masina si apartamentul sa fie extra, deci nu e normal sa calculezi la salariu asa ceva", a spus Bergodi. Italianul recunoaste insa ca Rapidul nu are nici macar un euro datorie catre el. "Trebuie sa fiu corect si sa spun ca mi-au platit absolut tot pana acum. Nu exista restante, nu pot sa spun altceva. Nu stiu exact cati bani au intrat de la Rapid in contul meu, eu nu fac calcule de genul acesta", a afirmat Bergodi. Intrebat daca este adevarat ca actionarul majoritar George Copos i-a negociat inclusiv mancarea la momentul instalarii sale in functie, Bergodi a explicat ca a glumit cand a spus asta, si ca nu a dorit decat sa accentueze faptul ca este foarte greu sa stabilesti detaliile unui contract cu oficialul rapidist.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.