Listele cu propuneri de candidaturi pentru noua conducere a Federatiei Romane de Atletism, care se va stabili in cadrul Adunarii Generale din 14 aprilie, s-au inchis. Potrivit ultimelor rapoarte, pentru presedintie se vor bate cinci candidati, pentru cele trei posturi de "vice" se vor lupta in jur de 20 de persoane, iar pentru restul de 14 locuri din Comitetul Executiv vor candida aproape 80 de persoane. Cu cele 13 stadioane si sediul ultramodern al federatiei, construite de cand este presedinta, ca sa nu mai amintim de viitorul complex sportiv de la Felix si alte proiecte in curs de finalizare, Iolanda Balas-Soter are cele mai mari sanse sa fie realeasa in functie, pentru a patra oara consecutiv.

Printre cei patru contracandidati se numara Ion Sandu, Ilie Floroiu, Doina Melinte si Vali Ionescu. Daca pentru presedintia FRA lucrurile par a fi clare, foarte interesant de urmarit va fi lupta pentru functiile de vicepresedinte, unde printre cei propusi se numara eternele rivale Violeta Beclea Szekely si Gabriela Szabo.

Tinand seama ca propunerile au venit din partea cluburilor si vor fi facute publice abia in cateva zile, cele doua nici nu stiau ieri ca sunt din nou adversare. "Nu stiam ca am fost propusa, dar sunt onorata de aceasta incredere ce mi-a fost acordata", a spus ieri Violeta Beclea, care nu s-a aratat deranjata ca printre adversarii sai se numara si Gabriela Szabo. "Fac abstractie de tot ce a fost, mai ales ca ne vom mai intalni cu siguranta si pe alte liste", a adaugat Violeta Beclea, care considera un capitol incheiat conflictul cu Gabi Szabo.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.