La licitatia care a avut loc miercuri seara, Gica Popescu si Gica Hagi au scos din buzunar cate 40.000 de euro, CFR Cluj 75.000, dar surpriza a venit de la actuala nationala a Olandei, care a donat 50.000 de euro si un tricou al lui Van Nistelrooy, semnat de toti jucatorii lui Van Basten.
Evenimentul "Seara Campionilor - Stele in iarba", care s-a desfasurat aseara la Cluj si a opus Romania '94 vs. Olanda '94, a inceput miercuri seara in Capitala, acolo unde a avut loc licitatia tricourilor jucatorilor care urmau sa evolueze aseara. Vedeta galei a fost Ioan Ovidiu Sabau, cel caruia fostii colegi din "Generatia de aur" au decis sa-i organizeze cu acest prilej si jocul de retragere, al carui tricou s-a vandut cu 55.000 de euro. Cumparatorul a fost cel asteptat, Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, care a fost trimis la Bucuresti de catre patronul Arpad Paszkany cu o misiune clara: Sabau, Andone si Gullit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.