Antrenorul-jucator al lui FC Vaslui a declarat ca nu intentioneaza sa renunte la reprezentativa Romaniei nici dupa meciul cu Albania, ultimul din campania de calificare la Euro 2008, desi selectionerul a spus ca ii pregateste retragerea la acel joc. Mai mult chiar, D. Munteanu a spus ca se pregateste in continuare pentru a reveni la forma maxima si in atentia lui Piturca.
"Nu cred ca a venit momentul, si nu va veni prea curand, sa ma retrag de la echipa nationala! Inca ma simt in forma si voi incerca sa ma pregatesc cat mai bine, astfel incat sa intru din nou in atentia selectionerului. Nu ma deranjeaza faptul ca nu am fost convocat pentru meciul cu Olanda si, chiar daca Piturca a anuntat ca imi va pregati retragerea la meciul cu Albania, nu am de gand ca acela sa fie pentru mine ultimul meci. Nu cred ca exista cineva care sa isi doreasca sa ma indeparteze de la nationala", a spus D. Munteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.