Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, ca fanii trebuie sa il sustina pe antrenorul Mircea Rednic si sa nu mai cauzeze probleme echipei prin comportamentul lor pe stadion, informeaza NewsIn.

"Este aceeasi chestie cu fanii ca si la Steaua. Eu cred ca ei trebuie sa vina la stadion sa vada un specatcol. Nu inteleg care este marea problema a fotbalului romanesc, daca fanii doresc sau nu doresc una sau alta. Sa nu uitam ca tot ei sunt cei care creaza probleme, arunca cu torte in teren si fac fel de fel de lucruri. Trebuie respecte niste reguli clare impuse de UEFA si FIFA. Nu isi iubesc echipa daca il contesta pe Mircea Rednic. Mai mult, sunt impotriva echipei daca fac acest lucru", a declarat George Copos.

Sefii galeriei Rapidului, Petre Stefan si Gheorghe Raducanu, au declarat, marti, ca noul tehnician al echipei, Mircea Rednic, nu va avea suportul lor, considerand ca acesta nu are "coloana vertebrala", atata vreme cat "s-a vandut de doua ori".

"Nu ne vom intalni cu Rednic, nu avem ce sa discutam. A facut greseli mari fata de noi, din cate imi amintesc a spus ceva de genul 'Pe Rapid fac ce face un caine la un stalp'. Nu cred ca are nimeni ce sa ne reproseze pe dreptatea noastra. Nu se va bucura niciodata de sprijinul nostru. Daca am inteles ca este antrenor profesionist si am acceptat ca a fost la Dinamo, nu putem tolera ce a spus in trecut despre noi", a declarat presedintele Ligii Suporterilor rapidisti, Gheorghe Raducanu, alias Gigi Corsicanu'.

La randul sau, seful galeriei giulestene, Petre Stefan, alias Fane Moldoveanu', a afirmat ca Mircea Rednic este un tradator: "Nu avem de gand sa ne intalnim cu Rednic. Poate el se intalneste cu altcineva. Noi suntem corecti, iar el este un om fara coloana vertebrala. Stie toata lumea de chestia aia cu cainele care face ce face la nu stiu ce stalp si ce canta cand era la Craiova: 'Ce bine imi pare ca v-ati luat teapa'. Rednic s-a vandut de doua ori, nu are ce sa caute in Giulesti. Cum sa vina la noi? Orice fruct arata bine pe afara, dar cand il tai ca sa-l mananci, descoperi ca are viermi. Asa e si Rednic. Cum sa-l respectam pe Rednic? Niciodata!".

Reactiile celor doi sefi ai galeriei giulestene au venit in urma afirmatiilor facute de Mircea Rednic, care a spus ca vrea sa se intalneasca cu suporterii pentru a stinge conflictul dintre cele doua parti. "Ma voi intalni azi (n.r. marti) cu suporterii pentru ca ei au o imagine gresita. E normal sa ma conteste, dar ei trebuie sa inteleaga ca nu eu am plecat atunci de la Rapid. Giovani Becali, cel care venise atunci la Rapid, a fost cel care m-a dat afara pentru ca a venit cu antrenorul lui", a declarat, Mircea Rednic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.