Antrenorul Mircea Rednic a declarat ieri, ca a semnat un contract pe patru ani cu Rapid, si ca urmeaza sa aiba ca obiectiv pentru acest sezon, clasarea pe unul dintre primele doua locuri.

„Am semnat un contract pe patru ani. Obiectivul meu va fi clasarea pe locul unu sau doi, pentru ca ne dorim sa ajungem in Liga Campionilor. Am venit la Rapid cu gandul de a realiza cel putin ceea ce am realizat acum patru ani, atunci cand am reusit sa castig campionatul", a spus Rednic.

Tehnicianul sustine ca a mai fost ofertat de Copos de trei ori in ultimii patru ani, dar ca a refuzat de fiecare data din diferite motive: "Am vorbit des cu dansul de cand am plecat de la Rapid, m-a ofertat in trei randuri de atunci. Sper ca voi fi sustinut pentru a face performanta. Mi-a facut oferta si atunci cand eram la Craiova, dar am refuzat-o".

Rednic spune ca va avea o intalnire cu suporterii Rapidului pentru a lamuri situatia sa. "Ma voi intalni azi cu suporterii pentru ca ei au o imagine gresita. E normal sa ma conteste, dar ei trebuie sa inteleaga ca nu eu am plecat atunci de la Rapid. Giovani Becali, cel care venise atunci la Rapid, a fost cel care m-a dat afara pentru ca a venit cu antrenorul lui", a mai precizat Mircea Rednic.

Rednic a sosit in Giulesti alaturi de antrenorul cu portarii, Marius Bratu, iar din iarna va aduce si un preparator fizic italian. In staff va ramane totusi Marian Rada, care va ocupa postul de antrenor secund.
In varsta de 45 de ani, Rednic a mai pregatit Rapidul in doua randuri, 2000-2001 si 2002-2004. In cariera sa, acesta a mai pregatit pe FCM Bacau, Universitatea Craiova, Al-Nasr, FC Vaslui si Dinamo Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.