Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat ieri, la reunirea reprezentativei Romaniei, ca, desi resimte dureri puternice, va putea juca in meciul cu selectionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din anul 2008.

Dupa spusele milanezului, totul va depinde de Victor Piturca, cel care va lua decizia finala. "Daca antrenorul decide, probabil ca voi putea sa joc. Am o lovitura in calcai, am iesit preventiv la pauza meciului cu Napoli. E destul de dureroasa, dar nu cred ca vor fi probleme pentru sambata. in ceea ce priveste umarul, este din ce in ce mai bine, chiar daca trebuie sa-l imobilizez si la antrenamente, si la meciuri. incep sa ma obisnuiesc sa imi folosesc cat mai putin mana stanga, pentru ca alta alternativa nu am. Meciul cu Olanda va fi greu, ca toate de pana acum. Mai sunt patru jocuri, iar mai mult ca niciodata punctele sunt vitale. Speram sa obtinem rezultatul pe care il asteapta toata lumea si noi in primul rand", a declarat capitanul primei reprezentative.

Va lipsi "Munti"

Unul dintre absentii partidei contra "Portocalei mecanice" va fi veteranul si recordmenul selectiilor tricolorilor, Dorinel Munteanu. Piturca a hotarat, impreuna cu antrenorul-jucator al celor de la FC Vaslui, ca e mai bine ca "Neamtul" sa nu fie convocat impotriva echipei lui Van Basten. "Am discutat cu Dorinel, ne-a ajutat enorm si in campania trecuta si acum, dar consider ca nu mai poate face fata din punct de vedere fizic la acest nivel si nu as vrea sa-l expun acum la sfarsitul carierei. Daca la ultimul meci, cu Albania, vom fi aproape calificati, as vrea sa-l chem ca sa joace si sa-si faca retragerea la nationala", a declarat Victor Piturca. Dorinel Munteanu are 39 de ani si este liderul selectiilor la echipa nationala, cu 134 de prezente.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.