Selectionerul primei reprezentative, Victor Piturca, a stabilit ca de aici inainte nu va mai apela la serviciile lui Dorinel, intentionand sa-i organizeze insa meciul de retragere la jocul cu Albania.

Era limpede ca odata si odata tot se va intampla. Ei bine, inaintea importantei partide cu Olanda, Victor Piturca a decis ca renunta definitiv la serviciile jucatorului cu cele mai multe selectii la echipa nationala, Dorinel Munteanu.

“Am vorbit cu Dorinel si am cazut de acord ca el nu mai face fata exigentelor din punct de vedere fizic. Dorinel ne-a ajutat mult in campania trecuta si nu as dori sa-l expun acum, la sfarsitul carierei”, a spus Piturca.

Tot el a adaugat ca, in cazul in care lucrurile vor merge bine, pentru Dorinel Munteanu va mai exista o singura chemare sub tricolor, la meciul cu Albania. Convins ca decizia lui Piturca este cea corecta, dar usor influentata de mai-marii Federatiei Romane de Fotbal, Munteanu a declarat:

“Convocarea mea nu este binevenita pentru anumite persoane, dar decizia ii apartine lui Victor Piturca. Nu este nici un fel de suparare, deoarece a venit vremea sa ma retrag”. in acest moment, Dorinel Munteanu (39 de ani) este liderul selectiilor la echipa nationala si, in cazul in care Victor Piturca isi va tine promisiunea, Munteanu ar atinge o cifra rotunda: 135 de selectii.

Piti: "Meciul cu Olanda nu e decisiv"

Victor Piturca a mentionat ca partida cu Olanda de sambata, de la Constanta, nu este una decisiva, dar va conta in stabilirea ierahiei finale: “Meciul cu Olanda nu e decisiv.
O sa conteze si ce va face Bulgaria in Albania. in orice caz, ar fi foarte importanta victoria noastra, deoarece sansele de calificare ar creste la 90%. in caz de egalitate sau infrangere, vom fi nevoiti sa batem in Bulgaria”, a spus Piturca.

Sfaturi de la Ogararu

Bineinteles ca apelul facut la George Ogararu pentru acest meci a avut doua scopuri: impacarea selectionerului cu cel ce devenise un fel de oaie neagra pentru echipa nationala si, bineinteles, cateva sedinte pentru punctarea slabiciunilor echipei batave.

“Echipa Olandei este foarte puternica, are jucatori de valoare, dar, ca mai toate echipele, are si puncte slabe. Depinde de noi daca vom reusi sa speculam momentele prielnice pentru a ne impune jocul si, de ce nu?, pentru a castiga in fata uneia dintre cele mai bune echipe din Europa”, a spus Ogararu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.