“Am fost adus doar pentru a crea liniste la echipa. Soarta mea a fost pecetluita inca de la inceput. S-a spus ca eu nu stiu sa comunic cu jucatorii, dar cine spune acest lucru? Unul care s-a certat cu toata Romania?....."

"......Am crezut ca accederea in Champions League va linisti apele, dar mai rau a fost. Pacat. Am fost dispus sa dau totul pentru acest club, insa nu am fost lasat. A fost o onoare pentru mine sa antrenez Steaua in lunile acelea. Ma aflam in locul pe care il iubesc cel mai mult din fotbalul romanesc”, a declarat Hagi.

“Regele” a comentat si situatia supor-terilor din Ghencea, care au venit la meciul cu BATE Borisov intr-un numar mult mai mare decat la cel cu Arsenal Londra: “Vad ca nici fanii nu mai vin la stadion si acest lucru este foarte trist. Probabil ca s-au saturat si ei de scandaluri. Sunt sigur ca au su-ferit cand patronul a spus ca nu il intereseaza daca suporterii vin la meci sau nu”.

Cu toate ca nu i-a pomenit numele lui Gigi Becali, nici sambata seara, la postul de televiziune “Money Channel”, nici la ultima conferinta de presa acordata dupa anuntarea demisiei de la Steaua, Hagi sustine ca patronul a vrut sa il umileasca.

Dupa ce a fost acuzat de Hagi, Becali a reactionat: “Daca am avut un antrenor care a dat patru goluri in zece meciuri, normal ca oamenii nu mai vor sa vina la stadion. Cat voiati sa il tin pe Hagi? 100 de ani, sa se duca echipa de rapa cu Hagi? A plecat, sa fie sanatos si cu asta, basta. Nu-mi arde acuma mie de Hagi. Vreau sa ii bat sa-i usuc pe astia de la Sevilla, si aici, si acolo”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.