Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a declarat, ieri, ca a renuntat la intentia de a demisiona de la Rapid, datorita modului in care au reactionat jucatorii giulesteni, care au facut tot posibilul sa il faca sa se razgandeasca atunci cand au aflat ca vrea sa plece de la echipa, informeaza NewsIn.

"M-am grabit putin cand am spus ca imi dau demisia. Jucatorii erau foarte afectati in momentul in care le-am spus ca vreau sa renunt. M-au lasat cu gura cascata cand au inceput sa ma roage si sa imi spuna ca nu se poate sa renunt acum, ca trebuie sa mergem impreuna pana la capat. Mi-au dat dovada de afectiune si respect. Reactia lor m-a facut sa raman. Am hotarat sa raman si sa mergem impreuna pana la capat. Sunt omul caruia ii place sa isi tina cuvantul, dar am lucrat foarte bine cu acesti baieti minunati si nu puteam pleca tocmai acum, mai ales ca am inceput un drum bun. E mai bine pentru baieti sa nu plec", a spus Bergodi, dupa care a continuat: "M-a uimit ca nu au fost doar trei-patru jucatori care sa imi spuna sa nu plec. Toata echipa s-a rugat de mine. Asta inseamna ca ei au vazut ca eu sunt antrenor corect cu toti jucatorii din lotul meu".

Tehnicianul giulestenilor a adaugat ca alte doua motive care au contribuit la schimbarea deciziei sale au fost constituite de discutiile cu conducerea si de cele cu suporterii: "Am discutat azi cu Nae Manea si cu Zotta si au si ei un merit in decizia mea de a ramane. Cu domnul Copos nu m-am intalnit azi, dar nu vad o problema in asta. Am ramas surprins de coeziunea dintre jucatori si conducere, de unitatea de grup de la nivelul jucatorilor. M-a surprins ca s-au facut atatea eforturi sa nu plec. A mai fost si reactia suporterilor, care m-au facut sa imi lacrimeze ochii dupa meciul cu Nurnberg. Atmosfera facuta de ei pe stadion seamana cu cea facuta de suporterii lui Napoli, ei canta mereu indiferent de momentele grele".

Bergodi a tinut sa precizeze inca o data ca motivele care l-au determinat sa intentioneze sa demisioneze au fost constituite de declaratiile facute la adresa sa de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de deciziile comisiilor federale: "S-a spus despre mine ca am venit in Romania sa castig doar bani, dar nu banii sunt cei mai importanti. Mie imi place sa antrenez, poate si in Italia as fi castigat la fel".

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a intalnit, astzi, cu conducerea clubului din Ghencea pentru a discuta despre demisia pe care si-a anuntat-o la finalul meciului cu FC Nurnberg, din turul I al Cupei UEFA. Bergodi a ajuns la Crowne Plaza la ora 13:45, alaturi de secundul sau, Renzo Rossi, venind direct de la antrenamentul din aceasta dimineata in care si-a anuntat elevii ca a luat decizia de a demisiona de la Rapid.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, anuntase, joi seara, dupa ce a remizat cu FC Nurnberg, scor 2-2, si a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, ca isi va prezenta demisia de la echipa, nemultumit de tratamentul la care a fost suspus el si formatia sa in ultimul timp, facand referire la comisiile federale si la presedintele FRF, Mircea Sandu, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.