Fotbalistul de la AC Milan, brazilianul Kaka, a fost ales cel mai bun fotbalist al sezonului 2006/2007 in clasamentul intocmit de FIFPro, in timp ce Chivu, care a fost nominalizat pentru premiul de cel mai bun fundas, nu a intrat in echipa ideala, informeaza NewsIn.

Kaka, in varsta de 25 de ani, a castigat premiul pentru cel mai valoros fotbalist din sezonul 2006/2007. Mai mult de 25.000 de fotbalisti profesionisti din intreaga lume au participat la alegerea echipei World XI, formata din cei mai buni 11 jucatori.

Echipa ideala este urmatoarea: Buffon - Nesta, Cannavaro, Terry, Pujol - Cristiano Ronaldo, Kaka, Gerrard - Messi, Drogba, Ronaldinho.

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a fost nominalizat pentru premiul de cel mai bun fundas din lume, pentru jocul prestat pe vremea cand evolua la fosta sa echipa, AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.