Antrenorul spune ca il respecta pe "Rege", dar se refera la ineficacitatea ros-albastrilor si la pregatirea gresita a lui Neaga
Antrenorul echipei saudite Al-Hilal a declarat, intr-un interviu acordat miercuri seara la emisiunea "Fanatik Show" de la Telesport, ca a fost de partea lui Gheorghe Hagi in conflictul pe care acesta l-a avut cu finantatorul stelist Gigi Becali. Olaroiu a mai spus ca Gigi Becali nu a dialogat cu seicul care patroneaza echipa pe care o antreneaza acum si a precizat ca nu se pune problema sa se intoarca acum la clubul din Ghencea.

"Sunt de partea lui Gica in conflictul cu Gigi. Nu trebuie sa va mire, nu pot fi de partea unui conducator intr-un conflict cu un antrenor! Nu trebuie sa-l judecam pe Gigi, el e patron, face ce vrea. Eu n-am fost de acord, atata tot. I-am si spus asta", a declarat Olaroiu, care l-a "intepat" totusi pe "Rege": "Suporterii sunt manipulati din moment ce spun ca Olaroiu e defensiv. Dar cate goluri a marcat Steaua cu mine si cate goluri a marcat cu... nu acum, in general? Steaua a dat patru goluri la Kiev, doua la Standard, la Middlesbrough. Eu nu am jucat niciodata cu Lovin si Ov. Petre de la inceputul unui meci!". Olaroiu a precizat ca nu este in conflict cu Hagi: "Eu il respect, nu am nimic de impartit cu el, l-am respectat mereu. Nu imi place cand cineva face tot felul de ironii. Eu nu am vorbit niciodata de un alt antrenor si nici nu o sa o fac de acum incolo. Coincidenta a facut sa antreneze Timisoara si Steaua, sper sa aiba mai mult noroc". Intrebat despre situatia lui Neaga, Olaroiu crede ca Hagi a procedat gresit cand l-a pus pe atacant sa faca aceeasi pregatire ca si ceilalti jucatori: "La Neaga e doar o problema de pregatire. A venit dintr-un campionat in plina competitie si a facut o pregatire de vara, dar el trebuia sa faca una de conservare. Isi va reveni!". Olaroiu crede ca Massimo Pedrazzini merita sansa de a fi antrenor principal la Steaua si spune ca italianul poate reusi. "Cred ca-l cunosc bine pe Pedrazzini din moment ce eu -am propus. El a venit inainte cu o zi sa plec eu. Este un tip care a studiat, care a lucrat si cu Zenga. Cred ca va reusi sa faca o treaba buna. Am incredere ca va reusi", a declarat Olaroiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.