Directorul sportiv al lui Juventus, Alessio Secco, a declarat joi ca isi reproseaza cedarea atacantului roman Adrian Mutu la Fiorentina, informeaza agentia italiana Sports.
"Personal, imi reprosez cedarea lui Mutu, mai ales din cauza valorii jucatorului. Antrenorul Fabio Capello alesese sa paraseasca Juventus, si noi nu ne hotaraseram inca asupra noului antrenor. In plus, eram in Serie B, cu o penalizare de 13 puncte", a declarat Alessio Secco.

Adrian Mutu a fost cedat de Juventus la Fiorentina, in vara lui 2006, in schimbul a opt milioane de euro. La Fiorentina, Mutu a fost foarte bine primit, presa l-a numit chiar „imparat”. „Este prea usor sa incepi cu Imparatul Adrian. Este usor sa-i dai coroana si sceptrul lui Adrian Mutu, care a marcat inca doua goluri si a surclasat Milanul”, scria ziarul Gazzetta dello Sport, dupa un meci Fiorentina- AC Milan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.