Rapidistii au castigat toate meciurile disputate contra nemtilor pe teren propriu, in cupele europene, si vor sa-si pastreze invincibilitatea si dupa jocul de astazi, contra FC Nrnberg. Partida-retur pentru calificarea in grupele Cupei UEFA va incepe de la ora 17.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1.

Elevii lui Cristiano Bergodi sunt motivati si de rezultatele obtinute pe stadionul “Giulesti - Valentin Stanescu”, unde nu au pierdut de cinci ani si au incasat doar doua goluri in 14 jocuri, unul cu Steaua si unul cu Mlada Boleslav.

Partida contra germanilor porneste de la 0-0 din tur, scor pe care ambele echipe il considera a fi riscant. “Egalul de pe teren propriu nu ne da nici un fel de siguranta. Este un rezultat extrem de riscant”, a declarat antrenorul de la Nurnberg, Hans Meyer.

Acelasi lucru l-a scos in evidenta si tehnicianul echipei de sub Podul Grant, Cristiano Bergodi: “Este foarte important sa marcam, dar nu trebuie sa luam gol.Acel 0-0 din tur ne da sanse, ne obliga sa inscriem si nu ne face sub nici o forma favoriti”. Nemtii au recunoscut faptul ca Rapidul a devenit un fel de sperietoare, dupa ce a eliminat in sezoanele trecute pe Herta Berlin sau pe Hamburg.

Nemtii ii considera pe romani favoriti

“Nu pot sa spun ca nu m-au pus pe ganduri evolutiile lor in partidele cu echipele din Germania. S-a vazut ca ne-au batut cam de cate ori au avut ocazia”, a marturisit Meyer, care nu este sigur ca-i va putea folosi contra giulestenilor pe atacantii Ivan Saenko si Angelos Haristeas.

Tehnicianul adversarilor Rapidului a glumit pe seama faptului ca romanii si-au amanat un meci din campionat pentru a pregati mai bine jocul de astazi: “Ei au stat in ultimele sapte zile in pat, la caldurica, noi am muncit. Nu stiu daca rapidistii sunt avantajati ca n-au jucat”.

Copos scoate banii

Pentru a-i motiva suplimentar pe baieti, patronul ”feroviarilor” le-a marit acestora prima de calificare, de la 5.000 de dolari, la 6.000 de euro. George Copos a tinut totusi sa le atraga atentia fotbalistilor lui Bergodi ca vor avea mult de munca pentru a primi banii promisi:

“Ne asteapta un meci dificil. Nemtii sunt nemti. Esti sigur ca i-ai batut doar cand se urca in autocar si pleaca acasa”, a spus el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.