Vesti bune pentru Victor Piturca. Cristi Chivu a aratat o forma excelenta in meciul cu PSV Eindhoven, cu toate ca venea dupa o accidentare de doua saptamani.

“Imi pare rau ca am lasat echipa in 10, dar cred ca arbitrul mi-a dat prea usor primul cartonas galben. Este bine ca am castigat. in plus, eu nu am mai simtit dureri la umar”, a declarat la finalul meciului fotbalistul nostru.

Cristian Chivu a fost notat cu 5,5 de agentia Datasport si a fost apreciat de jurnalul “La Voce d'Italia”.

“Meciul nu a fost prea dificil pentru Inter, care in minutul 65 a tremurat: Chivu a primit al doilea galben si a fost trimis mai devreme la dusuri de Vassaras, lasandu-si echipa in 10, dar mai ales fara un fundas care pana atunci jucase foarte bine”, a scris sursa citata.

“Gazzetta dello sport” nu a avut aceasi parere buna despre fostul jucator al Romei, despre care a scris ca eliminarea lui a fost un “cadou” pe care Inter l-a facut adversarilor.

“Inter si-a complicat viata si le-a facut cadou adversarilor un om in plus la inceputul reprizei a doua. Chivu a fost eliminat si a redeschis jocul pentru olandezi”, a notat celebrul cotidian de sport din Italia.