Aflat intr-un evident declin de forma, mijlocasul stelist Adrian Neaga l-a laudat pe antrenorul Pedrazzini, spunand despre acesta ca jucatorii inteleg mult mai bine de la el decat de la Hagi.

Desi n-a stralucit in meciul cu Arsenal, Rica Neaga s-a evidentiat in schimb la declaratii dupa joc.

Influentat, in particular, de bunul sau prieten Alin Stoica, mazilit de Hagi pe vremea cand evolua la Poli Timisoara, Neaga a dat-o cotita, explicand cat de multe inteleg jucatorii de la Pedrazzini, lovind cu sete sedintele de pregatire ale lui Hagi.

“Este o noua conceptie de joc. De la Pedrazzini intelegem mult mai bine decat atunci cand antrenor era Hagi”. Apoi, dandu-si seama ce a zis, Neaga a mai dres-o: “Steaua joaca bine acum si juca bine si pe vremea lui Hagi”.

Revenit la Steaua cu cea mai buna conditie fizica, Neaga se afla intr-o eclipsa totala de forma, el fiind veriga slaba din lantul pe care Pedrazzini il pregatise pentru a biciui pe Arsenal. Iritat de cuvintele lui Neaga la adresa lui Hagi, fostul mare antrenor Florin Halagian a declarat:

“Daca as fi antrenor la Steaua, de maine Neaga n-ar mai avea ce sa caute la echipa. Numai pentru faptul ca intra cu ei la miuta si aveau ce sa invete. L-am avut si eu jucator pe Neaga, dar nu mai vreau sa aud de el in viata mea”, a spus Halagian.

Becali: "Castigam 3 din urmatoarele 4 meciuri!"

Pentru prima data cand a pierdut Steaua, Gigi Becali n-a aratat deloc ca un om suparat. Dimpotriva, optimist in privinta jocurilor care vor mai fi, pe Becali nu l-a urmarit decat regretul ca n-a facut macar un egal cu una dintre cele mai puternice echipe din lume:

“Arsenal n-a lasat deloc impresia unei echipe invincibile. Puteam sa castigam, dar asta e! Vom obtine victorii in urmatoarele trei partide din patru, cate mai avem de jucat in grupele Champions League si ne vom califica!”.

Pedrazzini: "Mai avem sanse!"

Chiar daca Steaua a pierdut inca trei puncte in grupa H a Champions League, Massimo Pedrazzini a precizat ca lupta pentru ramanerea in cupele europene nu s-a incheiat:

”Bineinteles ca un rezultat de egalitate ne-ar fi convenit mult mai mult. Nu ne gandim doar la meciul din Ghencea cu Slavia Praga. Mai sunt partide de jucat si cu Sevilla, si cu Arsenal, in deplasare. Diferenta de joc a facut-o faptul ca Arsenal a marcat atunci cand a avut ocazia, in timp ce noi am ratat! Poate vom avea mai mult noroc data viitoare.”

Vali Badea: "Nu am avut noroc!"

Atacantul Stelei spune ca Steaua a fost privata de sansa in meciul din Ghencea cu Arsenal. “N-am avut noroc. Consider ca toata echipa s-a mobilizat si nu am jucat deloc rau. in timp ce noi ne cream ocazii de gol, ei au marcat. Sper sa nu avem ghinion si cu Sevilla, pentru a ne putea gandi mai departe la calificare!”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.