Echipa campioana a Spaniei, Real Madrid, intentioneaza sa deschida o academie de fotbal in insula indoneziana Bali in 2008, a anuntat, ieri, unul dintre directorii gruparii, informeaza NewsIn.

Antrenori din Primera Division vor pregati incepand din vara anului urmator grupe de copii cu varste cuprinse intre 9 si 18 ani, intr-o baza de pregatire care va fi construita in zona numita Canggu a insulei indoneziene, a anuntat directorul academiei, Carmen Yahya.

"Intelegerea a fost semnata in luna iunie, iar acum realizam planurile pentru academie, prima data in Bali, apoi speram ca vom infiinta una si in Jakarta, pana in 2009", a explicat Yahy, care este medic specialist in pregatirea fizica.

Studentii de la academia de fotbal a lui Real Madrid vor plati aproximativ 20.000 de dolari pentru zece luni de pregatire intensiva, iar cei mai buni jucatori vor avea sansa de a se pregati la Madrid, alaturi de alti fotbalisti ai clubului, informeaza NewsIn.

Oficialii formatiei madrilene au declarat ca va fi prima scoala de fotbal de acest fel si ca se asteapta sa produca fotbalisti importanti din Indonezia si din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.