Tehnicianul si-a reziliat ieri contractul cu Sportul Studentesc.

Eduardo Badescu, directorul tehnic al echipei Sportul Studentesc si, totodata, primul tehnician canadian din fotbalul european, a demisionat ieri din Regie. El s-a intalnit cu Vasile Siman, patronul divizionarei secunde, si au reziliat de comun acord contractul. Dupa sapte etape, Sportul Studentesc ocupa locul 9 in Seria I a Ligii a II-a.

Eduardo Badescu a parasit Romania in 1982, cand avea doar 18 ani. Juca fotbal la ICIM Brasov. Dupa un an petrecut intr-un lagar din Italia, a ajuns in Canada, unde s-a stabilit definitiv.

Luni, la Casa Fotbalului, dupa 25 de ani de la fuga sa in Occident, antrenorul Eduardo Badescu a primit licenta Pro si isi va putea vedea realizat mult mai usor visul, acela de a ajunge selectionerul Canadei, mai ales ca a incheiat conturile cu Sportul Studentesc. Mai mult, el si-a trimis CV-ul la gruparea Los Angeles Galaxy (SUA), unde este legitimat celebrul fotbalist englez David Beckham.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.