Fosta glorie a oltenilor a anuntat valoarea Universitatii dupa ce Gabi Popescu oferise 10 milioane de euro pentru preluarea clubului
Managerul general al gruparii din Banie a declarat ieri ca, in acest moment, clubul craiovean valoreaza peste 70 de milioane de euro, raspunzand astfel unei oferte de 10 milioane de euro, facuta de fostul international Gabi Popescu, pentru preluarea echipei. Balaci a mai spus ca Universitatea poate termina in primele opt locuri si ca asteapta sosirea unui antrenor strain.

"Cat a oferit Gabi Popescu? 10 milioane de euro? In acest moment, Craiova valoreaza peste 70 de milioane de euro! Nu este neaparat vorba de jucatori sau de pozitia pe care o ocupa in clasament, dar Universitatea ramane Universitatea. Nu ne putem compara cu Pandurii, Unirea Urziceni, echipe care pana acum nu au reprezentat nimic in fotbalul romanesc. Pot spune ca, nu mai tarziu de acum trei saptamani, am fost contactat si am primit o oferta de la cluburi din Romania pentru doi dintre jucatori. Valoarea totala era de 4,5 milioane de euro, dar nici eu, nici Mititelu nu am vrut sa auzim. Va dati seama cat ar oferi cluburile din Europa pe anumiti jucatori", a declarat Balaci la un post local de radio. Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat duminica, la un post de radio local, ca fostul jucator Gabi Popescu este interesat sa cumpere gruparea olteana, insa a precizat ca nu este de acord sa vanda echipa. Conform unor surse, suma propusa de Gabi Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro. "Din start i-am spus ca Universitatea, cum probabil si el trebuia sa stie, nu este de vanzare nici pentru un miliard de euro! In aceasta perioada, multi s-au interesat, sperand sa ma convinga sa dau echipa. Nu va pleca la nici o alta persoana si ea va ramane in familia mea, indiferent de greutatile prin care vom trece", afirmase Mititelu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.