Fostul international sustine ca s-a interesat daca Mititelu ar fi dispus sa vanda stiinta. Patronul oltean a replicat violent

Craiova a reusit duminica prima sa victorie dupa un sir negru de opt esecuri, insa nu are parte de liniste. La scurt timp dupa meciul cu Dacia Mioveni (1-0), un nou scandal a izbucnit la gruparea olteana. Patronul Mititelu a explodat cand a aflat ca Gabi Popescu s-a interesat de achizitionarea clubului.

in ciuda incertitudinii care planeaza asupra clubului oltean, selectionerul Victor Piturca spune ca unii jucatori de la Universitatea sunt de nationala. Efervescentul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a putut relaxa nici duminica trecuta, dupa ce echipa sa a inregistrat a doua victorie din acest sezon, 1-0 cu Dacia Mioveni.

Omul de afaceri s-a dezlantuit intr-o interventie telefonica la Radio Oltenia Craiova. „Un fost angajat al clubului m-a sunat sa ma intrebe daca Universitatea e de vanzare, pentru ca Gabi Popescu e interesat. Asta e culmea tupeului! Nu renunt la echipa, nici pentru un miliard de euro", a declarat finantatorul oltean, citat si de „ProSport".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.